Saturday, November 3, 2012

Kerana sepet.

Beberapa hari lepas, pet * nama manja aku bg kt die* ada mention dalam blog dia pasal die nak keluor paper utusan. Kecoh loh pet no.. Berulang kali dia suruh beli Utusan hari sabtu.

Aku buat bena tak bena je. Ehh..taknak la beli. Tak nakk.. Kalau beli habis rm1.50 duit aku. Tak dapat beli nasik lemak telor rebus seketul. :(
Semua sebab pet. Ciskek.

Hewww..... Tapi tiba2 lepas balik keje td tersinggah kedai runcit pok soh. Dan...tiba2 Utusan tu dah ada dalam kereta aku dah. Ohh..demm.... Kenyataan apakah ini?



*blogger pilihan katanya.





*aku tak bleh blah baca ni..sgt gegirl...





*siap buat ucapan. Perasan mak menteri la tu

Siapa sepet ni? Aku pun tak kenal dia. Dia lagiii la tak kenal aku. Apatah lagi nak baca blog aku. Huhuhu... Korang kenai ka ini budok?

Baca sendiri dekat sepet blog. Dah kasi link blog dia. Tapi siyes blog die klaka. Dan cerita2 dia bungoks sgt. Benci...!!

Siapa kata buat blog xboleh glamer? Buat duit? Kalau kena cara mesti jadi. Tapi...orang lain kot..korang2 kot..bukan aku..bukan aku..

Macam abam nih.

*tak perlu dah nk kenalkan :)

Dan aku pecaya. Minah bola ni pun boley jd mcm mereka. One day. InsyaAllah.


*hey..apahal la pic senget.?

No comments: