Saturday, July 20, 2013

Hypptv dengan Streamyx 4Mbs





Kalau cakap hypptv ni maksud dia perkhidmatan tv dengan kabel internet. Bukan tembak dengan satelit. Kalau yang tembak guna parabola dan guna internet tu local sini ada  SkyBox. Kalau pakai piring saja tu Astrok la. Maka dia memang menggunakan talian internet sepenuhnya. Korang faham sendiri la eik? Kang kalau aku cakap pelik-pelik tu kang aku sekali pun tak faham. huhu

So, the latest news pasal Hypptv ni..menurut email yang di blast kan dalam kotak email aku..seperti dalam gambar diatas. Tidak sahaja pelanggan Unifi (the highspeed internet), tetapi para-pelanggan streamyx juga kini boleh melanggan Hypptv. Maka lepas ni kalau kawasan korang jauh dari kawasan liputan Unifi atau streamyx 8Mbps tak perlu bingung. Streamyx 4Mbps sudah mengcukupi untuk melanggan hypptv.

Price&others terms. Sila check dekat TMpoint or website TM sana. Diorang boleh bagi detail. Kalau diorang tak tahu bambu je tak apa. Lepas tu aku sekali kena bambu..huhuh

Oh, yang Hypptv Everywhere tu nanti ku check balik.Maksudnya macam boleh on Hypptv thru android ke ape gitu.



Ada yang tanya. Ejen ke?

Tak ada la. Aku cuma kuli yang cuma membantu supaya prestasi syarikat stabil justeru itu ia dapat dikongsi bersama dalam bentuk imbuhan bonus saban tahun...hihi



6 comments:

sutera ungu said...

Good info. ..salam perkenalan

tenku butang said...

Sharing yg baguss.. tq..

Dh follow sini.. no.. 203
Jom follow teman.. heee
http://tengkubutang.blogspot.com/

SaLam kenal.. heee

Ibu n Abah said...

ishy77's..
info yg berguna...
terima kaseh..

ishy77 said...

S.U: welcome! dah follow balik :)

ishy77 said...

T.B : dah follow..canggih nama.. mesti byk buntang kang? nak itett

ishy77 said...

IA: sama-sama kasih. Selamat berpuasa